• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Oegstgeest

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Oegstgeest

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Of je nu in de wijk Rhijngeest, Oudenhof, de Bloemenbuurt of in één van de andere wijken in Oegstgeest woont, er is een audicien bij jou in de omgeving. Slimster heeft de StAr gecertificeerde audicien voor jou op een rij gezet, zodat het zoeken naar de dichtstbijzijnde een stuk makkelijker gaat. Je kunt even langs een vestiging gaan, maar je kunt ook onderstaand formulier invullen. De dichtstbijzijnde hoorwinkel In Oegstgeest zal dan contact met je opnemen voor een gratis gehoortest!

  Op zoek naar de beste audicien in Oegstgeest?

  Gratis hoortest in Oegstgeest

  Wil je jouw gehoor gratis laten testen in Oegstgeest? Dat kan bij één van de aangesloten audiciens van Slimster. Door te kiezen voor een StAr gecertificeerde hoorwinkel ben je verzekerd van een nauwkeurige meting. Op basis van deze meting wordt jouw hoortoestel ingesteld, mocht je deze nodig hebben. Naast deskundig advies over hoortoestellen kan jouw hoorspecialist in Oegstgeest ook advies geven over gehoorbescherming, vergoedingen van jouw verzekering en andere hulpmiddelen.