• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Lisse

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Lisse

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Woon jij in het historische Lisse dat al meer dan 800 jaar bestaat en lijkt het alsof jouw gehoor je af en toe in de steek laat? Laat dan nu jouw gehoor gratis testen door één van de StAr gecertificeerde audicien bij je in de buurt. Zij hebben de modernste technieken en kunnen daarom jouw gehoor perfect in kaart brengen. Zo weet je direct wat de problemen zijn, maar ook wat de mogelijke oplossingen zijn. Via Slimster kom je direct in contact met een audicien in Lisse voor een preventieve hoorscan.

  Op zoek naar een betrouwbare audicien in Lisse?

  Gratis jouw gehoor testen in Lisse

  De deskundige audicien test jouw gehoor met de modernste technieken. Hierdoor krijgt de audicien in Lisse een goed beeld van jouw gehoor en wat hier eventueel aan mankeert. Aan de hand van de test en jouw eigen wensen geeft de audicien je een passend advies. Ben jij niet overtuigd van een hoortoestel? Dan kun je een hoortoestel op proef meekrijgen, zodat je deze in alle rust thuis kunt uitproberen. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met de dichtstbijzijnde audicien bij jou in de buurt.