• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Leiderdorp

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Leiderdorp

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Ben jij woonachtig in Leiderdorp en omstreken en wil je weten wat de staat van jouw gehoor op dit moment is? Dan kun je een gratis hoortest in Leiderdorp aanvragen door jouw gegevens in onderstaand formulier in te voeren. De dichtstbijzijnde audicien zal vervolgens contact met je opnemen voor het inplannen van een afspraak. Op basis van deze hoorscan kan de audicien adviseren over hoortoestellen, gehoorbescherming en oordoppen op maat.

  StAr audiciens

  De gratis hoortest zal worden uitgevoerd door een StAr gecertificeerde audicien. Dit houdt in dat jouw audicien voldoet aan kwaliteit, doordat zij zich aan verschillende voorschriften moeten houden met betrekking tot het gehoor. Daarnaast ben je ook ervan verzekerd dat een gediplomeerd audicien de hoortest zal uitvoeren en jou het juiste advies kan geven.

  Op zoek naar een StAr audicien in Leiderdorp?

  Laat jouw gehoor testen in Leiderdorp

  De hoorwinkel in Leiderdorp biedt jou een gratis hoortest, maar ook een hoortoestel op proef aan. Als er uit de test blijkt dat jouw gehoor is verslechterd, dan kun je een hoortoestel op de proef mee naar huis krijgen, zodat je deze in een vertrouwde omgeving kunt uitproberen. Als je na de proefperiode een hoortoestel aangemeten wilt krijgen, dan is dit mogelijk bij ujow hoorwinkel. Daarnaast staat de audicien in Leiderdorp voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Laat jouw gegevens hieronder achter en ervaar wat een hoortoestel met je kan doen.