• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Leiden

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Leiden

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  De plaats Leiden in de provincie Zuid-Holland staat bekend om haar rijke historie en heeft daarom veel te bieden. Wil jij genieten van de vogelgeluiden in het Polderpark Cronesteyn? Heb je het idee dat je geluiden niet 100% hoort? Blijf niet met jouw probleem zitten en neem contact op met een van onze gecertificeerde StAr audiciens door het onderstaande formulier in te vullen. Aan de hand van jouw adresgegevens wordt de dichtstbijzijnde audicien in Leiden gezocht, die jou zo snel mogelijk zal benaderen voor het inplannen van een gehoortest.

  Gratis hoortest

  Door de geheel gratis gehoortest uit te voeren weet je direct of je inderdaad last hebt van gehoorproblemen. De hoorspecialisten in Leiden zullen samen met jou de verschillende mogelijkheden doornemen om het probleem te verhelpen. Uiteraard is de hoorscan geheel vrijblijvend!

  Wil je jouw gehoor laten testen in Leiden?

  Hoorproblemen aanpakken in Leiden

  Onze hoorspecialisten zijn allemaal gediplomeerd, waardoor zij moeiteloos kunnen bekijken of je in aanmerking komt voor een eventuele vergoeding vanuit de verzekering of voor andere regelingen. We bieden je ook de mogelijkheid om het gehoorapparaat thuis te testen, zodat je de verschillen kunt ervaren. Loop niet langer rond met gehoorproblemen en kom gerust lang in een van onze vestigingen in Leiden om de verschillende opties door te nemen.