Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Audicien Leiden

Vergelijk 0 specialisten

Laatste 3 audicien in Leiden

Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

Arrheniusweg, Rotterdam

Graag info en specificaties van de Advance 661- MRIE En opties van hulpmiddelen.

Klarinet, Soest

Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

Kuyperdreef, Etten-Leur

Maak afspraak

De plaats Leiden in de provincie Zuid-Holland staat bekend om haar rijke historie en heeft daarom veel te bieden. Wil jij genieten van de vogelgeluiden in het Polderpark Cronesteyn? Heb je het idee dat je geluiden niet 100% hoort? Blijf niet met jouw probleem zitten en neem contact op met een van onze gecertificeerde StAr audiciens door het onderstaande formulier in te vullen. Aan de hand van jouw adresgegevens wordt de dichtstbijzijnde audicien in Leiden gezocht, die jou zo snel mogelijk zal benaderen voor het inplannen van een gehoortest.

Gratis hoortest

Door de geheel gratis gehoortest uit te voeren weet je direct of je inderdaad last hebt van gehoorproblemen. De hoorspecialisten in Leiden zullen samen met jou de verschillende mogelijkheden doornemen om het probleem te verhelpen. Uiteraard is de hoorscan geheel vrijblijvend!

Wil je jouw gehoor laten testen in Leiden?

Hoorproblemen aanpakken in Leiden

Onze hoorspecialisten zijn allemaal gediplomeerd, waardoor zij moeiteloos kunnen bekijken of je in aanmerking komt voor een eventuele vergoeding vanuit de verzekering of voor andere regelingen. We bieden je ook de mogelijkheid om het gehoorapparaat thuis te testen, zodat je de verschillen kunt ervaren. Loop niet langer rond met gehoorproblemen en kom gerust lang in een van onze vestigingen in Leiden om de verschillende opties door te nemen.