• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Capelle aan den ijssel

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Capelle aan den IJssel

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  De gezellige plaats Capelle aan den IJssel heeft een mooi theater, het Isala Theater, waar in het weekend altijd wel wat te beleven valt. Er zijn hier feesten, concerten en workshops. Als je slechthorend bent kun je hier minder van genieten, wat erg jammer is. De audiciens aangesloten bij Slimster bieden hier een oplossing voor. Of je nu in Oostgaarde of in de Schenkel woont, er is een gediplomeerde audicien bij jou in de omgeving. Vul jouw gegevens in en één van de StAr gecertificeerde audiciens in Capelle aan den IJssel neemt contact met je op voor een gratis hoortest.

  Vind een betrouwbare StAr-audicien

  Gratis gehoortest Capelle aan den IJssel

  Aan de hand van deze uitgebreide hoortest wordt er gekeken hoe jouw audicien je kan helpen bij het optimaliseren van jouw gehoor. Deze gratis hoortest in Capelle is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Wacht niet langer, zodat u snel weer kan genieten van het gezellige Isala Theater in Capelle aan den IJssel. De vakkundige audicien kan je namelijk adviseren over hoortoestellen en gehoorbescherming op maat.