• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Alphen aan den rijn

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Alphen aan den Rijn

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Alphen aan de Rijn, is een prachtige plaats die veel te bieden heeft. Zo heeft de stad een rijke historie die meer dan 2000 jaar geleden begon. Wil je genieten van de klanken uit de natuur of andere geluiden in Alphen aan de Rijn? Neem gerust contact op met een van onze StAr-gecertificeerde audiciens in de verschillende wijken die Alphen aan de Rijn kent. De audicien kan jou helpen bij alle vragen omtrent gehoorproblemen, hoortoestellen en gehoorbescherming. Uiteraard is het mogelijk om een gratis hoortest aan te vragen via Slimster. Zo weet je snel hoe het met jouw gehoor is gesteld!

  Gratis hoortest

  Door te kiezen voor een StAr-gecertificeerde audicien ben je verzekerd van een nauwkeurige meting. De nauwkeurigheid van de meting bepaald in hoeverre het geluidsniveau wordt aangepast. Door het onderstaande formulier in te vullen kunnen wij de dichtstbijzijnde audicien in Alphen aan den Rijn voor jou selecteren. Deze audicien zal vervolgens contact met je opnemen om de gratis gehoortest in te plannen.

  StAr-audicien in Alphen aan den Rijn vinden?

  Afspraak audiciens Alphen aan den Rijn

  Wij werken enkel samen met audiciens met een StAr-certificaat. Dit betekent dat zij werken met de beste technieken en betrouwbaar advies geven. Naast de gehoortoestellen bieden zij ook oordoppen die tevens op maat te verkrijgen zijn. Het advies van de audiciens betreft niet alleen producten, maar ook de afhandeling van de vergoedingen die je kunt ontvangen bij jouw verzekeringsmaatschappij voor hoortoestellen.