• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Goes

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Goes

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  In de provincie Zeeland hebben wij van Slimster ook enkele partners, waaronder in de stad Goes. Blijf niet met jouw gehoorprobleem rond lopen en vraag een gratis gehoortest aan. Ben je in de buurt van één van onze winkels wandel gerust binnen en wij zullen je voorzien van de nodige informatie. Zo hebben alle aangesloten audiciens een StAr-certificaat en werken zij met de beste meetapparatuur. Ook hebben deze gehoorwinkels alleen gediplomeerde personeelsleden in dienst, hierdoor zijn wij instaat om de best mogelijke producten en service aan te bieden. Bij ons krijg je garantie op jouw gehoor ook ver na de aankoop van een gehoortoestel.

  Op zoek naar een ervaren audicien in Goes?

  Beste audiciens vergelijken Goes

  Zoals gezegd vinden wij het belangrijk dat jij van de beste service geniet. Daarom geven wij niet alleen een gratis gehoortest, maar ook de mogelijkheid om het gehoortoestel vervolgens thuis uit te proberen. Na afloop van deze proefperiode ben je instaat een nog betere beslissing te nemen waar je geen spijt van zult krijgen. Wanneer je besluit een gehoorapparaat aan te schaffen zullen wij met jou meekijken om te zien of er eventueel mogelijkheden zijn om een vergoeding aan te vragen via de verzekering of de overheid.