• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Vleuten

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Vleuten

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Slimster heeft veel aangesloten audiciens. Zo zitten er ook een aantal StAr gecertificeerde hoorwinkels in de provincie Utrecht. Als je in Vleuten woont, dan hebben wij ook voor jou een audicien bij je in de omgeving. Wil je jouw gehoor gratis laten testen en woon je in Vleuten? Vul dan onderstaand formulier in. De dichtstbijzijnde audicien in Vleuten neemt dan contact op met voor een afspraak. Op basis van de preventieve hoortest kan de hoorspecialist adviseren over gehoorbescherming, hoorverlies en hoortoestellen.

  Zoek jij een betrouwbare audicien in Vleuten?

  Gratis hooradvies in Vleuten

  Na de gratis hoortest weet je of jouw gehoor is verslechterd. Mocht dit zo zijn dan kan jouw audicien je helpen om jouw gehoor te verbeteren. Dit kan met een gehoorapparaat. De hoorwinkel heeft een breed assortiment en kan je daarom het hoortoestel aanbieden wat het beste bij jou past. Bij dit advies wordt er uiteraard rekening gehouden met jouw wensen. Ook als je vragen hebt kun je terecht bij de audicien in Vleuten.