• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Veenendaal

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Veenendaal

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Woon jij in Veenendaal in de provincie Utrecht en kun je minder genieten van jouw woonplaats en omgeving door gehoorproblemen? Dan wordt het tijd dat je jouw gehoor laat testen. Dit kun je het beste doen bij een StAr gecertificeerde hoorwinkel. Dan weet je zeker dat je een goede uitslag krijgt en dat je wordt geholpen door een gediplomeerd audicien. Op basis van de preventieve hoorscan kan de audicien in Veenendaal adviseren over gehoorbescherming en hoortoestellen!

  Zoek jij een betrouwbare audicien in Veenendaal?

  Gratis hoortest in Veenendaal

  Wij van Slimster bieden jou een gratis hoortest aan bij een hoorspecialist bij jou in de omgeving. Door onderstaand formulier in te vullen worden jouw gegevens naar de dichtstbijzijnde audicien gestuurd. Deze audicien zal dan contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Na de gratis hoortest krijg je een advies over wat de beste mogelijkheden voor je zijn. Laat nu jouw gehoor gratis testen en geniet snel weer in Veenendaal.