• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Utrecht

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Utrecht

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Utrecht is het hart van Nederland. Centraal gelegen leiden vele wegen en spoorlijnen naar deze grote stad. Doordat er continue zoveel beweging in de stad Utrecht aanwezig is hebben mensen met een verminderd gehoor moeite om mee te komen met al die bedrijvigheid. Een audicien in Utrecht kan je de helpende hand bieden. Hieronder hebben wij StAr gecertificeerde hoorwinkels in Utrecht op een rijtje gezet. Je ziet meteen in een handig overzicht waar jij terecht kunt voor advies op maat bij jou in de buurt.

  Gratis hoortest

  Je kunt bij een hoorwinkel in Utrecht terecht voor een professionele hoortest om jouw gehoor te meten. Mocht jouw gehoor achteruit zijn gegaan dan kunnen deze audiciens in Utrecht je adviseren over een hoorapparaat, maar ook over andere gerelateerde zaken met betrekking tot jouw gehoor.

  Op zoek naar een vakkundige audicien in Utrecht?

  StAr gecertificeerde audicien in Utrecht

  Een professionele gehoortest in Utrecht kan veel duidelijk maken over het hoe en waarom van jouw verslechterd gehoor. Het is dan ook begrijpelijk dat je vele vragen hebt over de toestand van jouw gehoor. Onze geselecteerde gehoorwinkels in Utrecht hebben een antwoord op al jouw vragen. Ze geven advies over gehoortesten, over hoortoestellen en alle andere bijkomende zaken. Deze StAr gecertificeerde hoorspecialisten in Utrecht zorgen ervoor dat je weer beter kunt horen met de nieuwste technieken en hulpmiddelen. Ook voor vragen over oordoppen kun je bij hen terecht.