• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Leerdam

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Leerdam

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Woon jij in Schoonrewoerd, Kedichem of Leerdam, dan hebben wij van Slimster ook aangesloten audiciens bij jou in de omgeving zitten. Als je wilt weten hoe jouw gehoor ervoor staat, vul dan onderstaand formulier in voor een gratis hoortest bij jou in de omgeving. Op basis van deze hoorscan kan de audicien in Leerdam advies geven. Denk hierbij aan advies over hoortoestellen, gehoorbescherming op maat en gehoorverlies.

  Wil jij audiciens vergelijken in Leerdam?

  Gehooradvies op maat in Leerdam

  Aan de hand van de gratis hoortest kan jouw gehoor in kaart worden gebracht. De StAr gecertificeerde audicien staat ook voor je klaar om de mogelijkheden te bespreken om jouw gehoor te optimaliseren. Nog niet overtuigd van een hoortoestel? Dan kun je een hoortoestel op de proef mee naar huis nemen om deze in alle rust uit te proberen. De audicien kijkt naar jouw wensen en jouw hoorprobleem om het juiste hoortoestel voor je te vinden. Naast advies over een hoortoestel, kan jouw audicien je ook advies geven over gehoorbescherming en vergoedingen van de verzekering. Kom langs bij één van de vestigingen bij jou in de omgeving of vul onderstaand formulier in om in contact te komen met de dichtstbijzijnde audicien.