• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Houten

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Houten

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Woon jij in Houten in de provincie Utrecht en wil je jouw gehoor laten testen? Vul dan nu onderstaand formulier in en de dichtstbijzijnde audicien neemt contact met je op voor een afspraak. Op deze manier hoef je nauwelijks te reizen voor een goed beeld van jouw gehoor. Op basis van deze hoorscan kan de audicien in Houten advies geven over gehoorbescherming, hoortoestellen en alle gehoorproblemen!

  Op zoek naar een vakkundige audicien in Houten?

  Gratis hooradvies in Houten

  Als je geen gehoorschade hebt, dan kun jij je laten informeren over de mogelijkheden van gehoorbescherming. Is gehoorschade wel het geval en zou een gehoorapparaat je hierbij kunnen helpen? Dan geeft jouw StAr gecertificeerde audicien een advies op maat. Er wordt rekening gehouden met jouw dagelijks leven, jouw wensen en jouw gehoorprobleem. Als je niet overtuigd bent van het nut van een hoorapparaat, dan kun je er één op proef mee naar huis nemen. Ben je benieuwd naar de kwaliteit van jouw gehoor? Vul dan onderstaand formulier in.