• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Amersfoort

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Amersfoort

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Amersfoort is een grote stad gelegen nabij Utrecht. Het heeft één van de grootste spoorwegknooppunten van ons land. Al die drukte en bedrijvigheid kan voor iemand met een verminderd gehoor behoorlijk inspannend zijn. Het is dan extra opletten geblazen als jij je buiten jouw woning gaat begeven. Je doet er dan goed aan om een hoortest in Amersfoort te laten doen. Dit kun je doen bij een StAr gecertificeerde hoorwinkel in Amersfoort. In jouw eigen omgeving krijg je dan een professionele hoortest om te kijken hoe het met jouw gehoor is gesteld.

  Vragen over gehoorproblemen

  We hebben hieronder professionele en StAr gecertificeerde audiciens in Amersfoort voor jou op een rijtje gezet. Je kunt bij deze hoorwinkels in Amersfoort terecht voor een hoortest, maar ook voor al jouw vragen over hoortoestellen, hulpmiddelen, oordoppen en vergoedingen. Bij Slimster werken we alleen samen met audiciens met een StAr-certificaat, zodat we weten dat jij altijd de beste zorg en persoonlijk service krijgt.

  Op zoek naar een vakkundige audicien in Amersfoort?

  Gratis hoortest in Amersfoort

  We hebben onze audicien selectie met zorg samengesteld. Woon je in Amersfoort centrum, de omringende wijken of net buiten de stad? Je ziet meteen welke hoorwinkel in Amersfoort het dichtst bij jou in de buurt zit. Na het afleggen van een gehoortest krijg je meteen meer informatie over een mogelijk hoortoestel in Amersfoort. Als je een hoortoestel in Amersfoort krijgt aangemeten kun je gesprekken weer beter volgen en weer veilig deelnemen aan het verkeer.