• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Rijssen

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Rijssen

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Woon jij in de stad Rijssen in de provincie Overijssel en denk je dat jouw gehoor is verslechterd de afgelopen jaren? Kom er nu achter. Laat een gratis hoortest afnemen door een hoorspecialist bij jou in de omgeving. Slimster heeft aangesloten audiciens door heel Nederland, zo ook bij jou in de omgeving. Al deze audiciens zijn StAr gecertificeerd. Zo weet jij dat je een kwalitatieve hoortest krijgt en een deskundig advies. De audicien in Rijssen kan adviseren over gehoorproblemen, hoortoestellen en gehoorbescherming op maat.

  Op zoek naar een vakkundige audicien in Rijssen?

  Gratis hoortest in Rijssen

  Wij van Slimster bieden je een gratis en kwalitatieve hoortest aan. Zo weet je snel waar jij aan toe bent. Heb je interesse in deze hoortest? Vul onderstaand formulier in en de dichtstbijzijnde audicien zal contact met jou opnemen. Na de gratis hoortest weet je of jouw gehoor is verslechterd of niet. Jouw gediplomeerde audicien geeft je graag advies over onder andere de aanschaf van een hoortoestel, gehoorbescherming en andere hulpmiddelen. Laat jouw gehoor testen in Rijssen en geniet snel weer van de stad en omgeving.