• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Raalte

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Raalte

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Woon jij in Raalte in de provincie Overijssel en ervaar je problemen met jouw gehoor? Slimster heeft door heel Nederland StAr gecertificeerde audiciens aangesloten. Zo weet je dat jij kwaliteit bij jou in de omgeving krijgt. Of je nu in de wijk Blekkershoek, Hartkamp, de Hofstee of in het centrum van Raalte woont, er is een deskundige hoorwinkel bij jou in de buurt. Als je in contact wilt komen met de dichtstbijzijnde audicien, dan kun je onderstaand formulier invullen. De dichtstbijzijnde hoorwinkel in Raalte neemt dan contact met je op voor een gratis hoortest!

  Ben jij op zoek naar een audicien in Raalte?

  Gehooradvies op maat in Raalte

  Na de gratis en uitgebreide hoortest weet je direct hoe het er met jouw gehoor voor staat. Mocht je toe zijn aan een hoortoestel, dan bespreekt de audicien de verschillende mogelijkheden met je. Ook kan jouw gecertificeerd audicien je advies geven over de beste oplossing. Ben je niet overtuigd? Geen probleem. Je kan het hoortoestel op de proef mee naar huis nemen. Zo kun je in jouw eigen omgeving ervaren hoe het is om weer alles te kunnen horen. Voor andere vragen met betrekking tot het gehoor ben je ook van harte welkom bij jouw hoorspecialist in Raalte.