• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Ommen

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Ommen

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Ben jij woonachtig in Ommen of in het buitengebied en kun je niet meer genieten van jouw omgeving door gehoorproblemen? Slimster biedt je een gratis hoortest aan bij een StAr gecertificeerde audicien in Ommen. Door de uitgebreide hoortest af te nemen weet je direct wat jouw probleem is en wat de mogelijkheden zijn om jouw gehoor weer te optimaliseren.

  Zoek jij een betrouwbare audicien in Ommen?

  Deskundig hooradvies in Ommen

  De audicien in Ommen heeft een breed kennisvlak. Dit staat garant voor een goed advies en de beste kwaliteit. Ben jij toe aan een hoortoestel dan kan jouw audicien je helpen in het keuzeproces. Als je nog niet overtuigd bent van een hoortoestel, dan kun je er één op proef mee naar huis nemen. Jij kunt dan ervaren wat een hoortoestel je te bieden heeft. Voor vragen over jouw gehoor kun je bij een vestiging langsgaan of je kunt onderstaand formulier invullen. De dichtstbijzijnde audicien zal dan contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.