• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Hengelo

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Hengelo

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Is jouw gehoor de afgelopen jaren flink verminderd? Dit kan vele oorzaken hebben, maar wij kunnen je geruststellen want in de meeste gevallen is dit op te lossen door een gehoortoestel aan te meten. Woon jij in de omgeving van de plaats Hengelo dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze audiciens in Hengelo bieden naast de gratis gehoortest ook de mogelijkheid om het gehoorapparaat op proef thuis te gebruiken. Zo kun je zelf het verschil ervaren.

  Gratis hoortest

  Door het onderstaande formulier in te vullen kun je een gratis gehoortest aanvragen bij de dichtstbijzijnde gehoorwinkel. Het verschil wat Slimster jou biedt ten opzichte van andere partijen is dat wij uitsluitend werken met StAr-gecertificeerde audiciens die allen de hoogst mogelijke kwaliteit nastreven.

  Wil je jouw gehoor testen in Hengelo?

  Hooradvies op maat Hengelo

  Naast het inplannen van een gehoortest kun je uiteraard ook bij een van onze vestigingen binnen lopen om advies te krijgen. Dit advies zal in eerste instantie gericht zijn op de verschillende mogelijkheden die de audiciens kunnen bieden, maar ook de hoortoestel vergoedingen die verzekeraars jou kunnen geven. Meestal wordt een hoortoestel volledig vergoedt door de verzekeringsmaatschappij.