• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Haaksbergen

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Haaksbergen

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Woon jij in het gezellig dorp Haaksbergen in de provincie Twente en denk je dat jouw gehoor de afgelopen tijd achteruit is gegaan? Doe er nu wat aan. De aangesloten hoorspecialisten van Slimster staan voor je klaar om een gratis en uitgebreide hoortest bij je af te nemen. Je kan langskomen bij de hoorwinkel of je kan jouw gegevens in onderstaand formulier achter laten. Ga je voor de tweede optie, dan zal de dichtstbijzijnde gediplomeerde audicien in Haaksbergen contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

  Op zoek naar een vakkundige audicien in Haaksbergen?

  Gratis hoortest en advies in Haaksbergen

  De gratis en uitgebreide hoortest geeft inzicht in hoe jouw gehoor er voor staat. Is gehoorschade nog niet van toepassing? Dan kun jij je laten voorlichten over de mogelijkheden van gehoorbescherming. Heb je helaas al gehoorschade opgelopen? Dan kun je gespecialiseerd advies krijgen van en StAr gecertificeerd audicien over wat de mogelijkheden zijn. De audiciens kunnen, met jouw wensen in acht nemen, de beste oplossing voor jou vinden. Neem snel contact op met de dichtstbijzijnde hoorwinkel en geniet snel weer van jouw dorp en omgeving.