• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Purmerend

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Purmerend

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Naast de hoofdstad van Nederland ligt de plaats Purmerend. De stad stond vroeger vooral bekend om zijn visserijen en is langzaam de plusregio van Amsterdam geworden. Het water van het IJsselmeer speelt nog steeds een belangrijke rol in het bestaan van Purmerend. Zo kun je ondermeer genieten van de vogelgeluiden en andere klanken uiteraard. Heb jij het idee dat je niet meer optimaal hoort? Neem dan gerust contact op met een van onze audiciens zodat zij een afspraak kunnen inplannen voor een gratis gehoortest in Purmerend!

  Gratis hoortest

  Deze gehoortest zal uitsluitend bij een StAr-gecertificeerde audicien plaatsvinden, waarmee je profiteert van een betere service en een veel nauwkeurige meting. Jouw gehoor vinden onze gediplomeerde specialisten het allerbelangrijkst bij het helpen van een klant.

  Zoek jij een vakkundige audicien in Purmerend?

  Hooradvies op maat in Purmerend

  Nadat de gehoortest is uitgevoerd zullen de testresultaten samen met jou worden doorgenomen. Vervolgens zullen onze specialisten je advies geven over de verschillende opties zoals de beschikbare gehoortoestellen en eventuele oordoppen op maat. Naast product gerelateerd advies zullen onze hoorspecialisten je ook helpen bij het aanvragen van eventuele vergoedingen of andere regelingen die gelden bij jouw verzekeringsmaatschappij.