• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Huizen

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Huizen

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Ondervind je problemen met jouw gehoor en woon je in de wijk Huizermaat, Bijvanck, Zenderwijk of in één van de andere wijken in voormalig vissersdorp Houten? Slimster heeft voor jou de StAr gecertificeerde audiciens bij je in de omgeving op een rij gezet. Ook bij jou in de buurt is er een gediplomeerde hoorwinkel waar je met al jouw vragen heen kan. De audicien in Huizen zal je advies geven over gehoorverlies, hoortoestellen en gehoorbescherming!

  Op zoek naar een betrouwbare audicien in Huizen

  Gratis hoortest in Huizen

  Door onderstaand formulier in te vullen kun je een gratis en uitgebreide hoortest bij jou in de buurt aanvragen. De dichtstbijzijnde audicien zal contact met je opnemen om een afspraak te maken voor de gratis hoortest. Zo weet jij direct waar je aan toe bent. Jouw hoorwinkel adviseert je graag over wat de mogelijkheden voor jou zijn, zodat je weer volop van het leven kan genieten en niets hoeft te missen. Nieuwsgierig geworden over wat een audicien in Huizen voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met een hoorwinkel bij jou in de buurt.