• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Heemskerk

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Heemskerk

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Geniet jij ervan om uit te waaien op het strand van Heemskerk, maar krijg je last van jouw oren door de wind? Dit kan komen door gehoorschade. Slimster heeft ook bij jou in de omgeving aangesloten audiciens zitten en zij bieden je een gratis hoortest aan. Laat jouw gehoor testen in Heemskerk en weet direct hoe het gesteld is met jouw oren. Op basis van de test kan de StAr-audicien advies geven over hoortoestellen, gehoorbescherming en oordoppen op maat!

  Wil je jouw gehoor testen in Heemskerk?

  Advies bij gehoorschade in Heemskerk

  Uit de uitgebreide hoortest bij jouw StAr gecertificeerde hoorwinkel blijkt of je al gehoorschade hebt opgelopen of nog niet. De gediplomeerde audicien kan advies geven over de mogelijkheden bij gehoorschade, maar ook over de mogelijkheden om jouw gehoor te beschermen tegen gehoorschade. Vul onderstaand formulier in en laat jouw gehoor controleren bij de audicien bij jou in de omgeving. Dan kun je binnenkort weer zorgeloos over het strand van Heemskerk lopen.