• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Amsterdam

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Amsterdam

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Woon jij in Amsterdam en ben je op zoek naar een StAr gecertificeerde audicien? Zoek niet verder. Wij werken samen met audiciens in Amsterdam. Via onderstaande formulier kun je direct in contact komen voor een hoortoestel in Amsterdam bij jou in de buurt. Als je jouw gehoor wilt laten testen dan wil je dit natuurlijk doen bij een echte hoorspecialist om advies op maat te krijgen. Je wilt een professionele test om zo nauwkeurig mogelijke resultaten over jouw gehoor te krijgen. Slimster brengt jou graag in contact met een vakkundige hoorspecialist!

  Gehooradvies op maat

  De door ons geselecteerde gehoorwinkels zijn specialisten op het gebied van gehoorverlies en geven advies op maat. Je kunt bij hun terecht voor al jouw vragen over hoortoestellen, hulpmiddelen, oordoppen, vergoedingen en alle andere gerelateerde zaken met betrekking tot het gehoor. Als de gehoortest in Amsterdam aangeeft dat je een hoortoestel nodig hebt dan kun je dit direct regelen bij deze gehoorspecialisten.

  Laat jouw gehoor testen in Amsterdam

  Gratis hoortest in Amsterdam

  Of je nu een audicien zoekt in het centrum van Amsterdam, of juist in West, Oost, Noord of Amsterdam Zuid. Via Slimster kom je in altijd bij een hoorspecialist in jouw directe omgeving. Bij eventuele hoorschade kun je in jouw omgeving bij de hoorwinkels terecht voor een hoortoestel in Amsterdam.