Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Audicien Amsterdam

Vergelijk 0 specialisten

Laatste 3 audicien in Amsterdam

Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

Arrheniusweg, Rotterdam

Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

Kuyperdreef, Etten-Leur

Graag info en specificaties van de Advance 661- MRIE En opties van hulpmiddelen.

Klarinet, Soest

Maak afspraak

Woon jij in Amsterdam en ben je op zoek naar een StAr gecertificeerde audicien? Zoek niet verder. Wij werken samen met audiciens in Amsterdam. Via onderstaande formulier kun je direct in contact komen voor een hoortoestel in Amsterdam bij jou in de buurt. Als je jouw gehoor wilt laten testen dan wil je dit natuurlijk doen bij een echte hoorspecialist om advies op maat te krijgen. Je wilt een professionele test om zo nauwkeurig mogelijke resultaten over jouw gehoor te krijgen. Slimster brengt jou graag in contact met een vakkundige hoorspecialist!

Gehooradvies op maat

De door ons geselecteerde gehoorwinkels zijn specialisten op het gebied van gehoorverlies en geven advies op maat. Je kunt bij hun terecht voor al jouw vragen over hoortoestellen, hulpmiddelen, oordoppen, vergoedingen en alle andere gerelateerde zaken met betrekking tot het gehoor. Als de gehoortest in Amsterdam aangeeft dat je een hoortoestel nodig hebt dan kun je dit direct regelen bij deze gehoorspecialisten.

Laat jouw gehoor testen in Amsterdam

Gratis hoortest in Amsterdam

Of je nu een audicien zoekt in het centrum van Amsterdam, of juist in West, Oost, Noord of Amsterdam Zuid. Via Slimster kom je in altijd bij een hoorspecialist in jouw directe omgeving. Bij eventuele hoorschade kun je in jouw omgeving bij de hoorwinkels terecht voor een hoortoestel in Amsterdam.