• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Amstelveen

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Amstelveen

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Wil jij weer alle klanken en geluiden horen in de omgeving van Amstelveen en omstreken? Slimster helpt je bij het achterhalen van jouw gehoorprobleem, door een gratis gehoortest aan te bieden. De audiciens die zijn aangesloten bij ons netwerk hebben allemaal een StAr-certificaat waarmee de kwaliteit wordt gegarandeerd. Onze partners hebben gediplomeerde personeelsleden in dienst die beschikking hebben over de best mogelijke meetapparatuur van Nederland. Dit zorgt ervoor dat de gehoortoestellen met precisie worden afgestemd waardoor je weer alle geluidstonen kunt horen die je normaal gesproken zou moeten horen.

  Gratis gehoortest

  Voordat een hoortoestel op maat kan worden aangemeten is het belangrijk om het gehoor te testen. Gelukkig kun je bij de audiciens in Amstelveen op professionele wijze je gehoor testen. Vraag een gratis hoortest aan via Slimster en weet snel hoe het met jouw gehoor (en eventueel gehoorverlies) is gesteld!

  Betrouwbare audicien in Amstelveen vinden?

  Hoorapparaat nodig in Amstelveen?

  We begrijpen dat een gehoortoestel een nieuwe ervaring voor je kan zijn. Daarom geven wij jou de mogelijkheid om een gehoorapparaat op proef thuis uit te proberen. Door de verschillen in het dagelijks leven te ervaren ben je nog beter in staat om een beslissing te nemen. Wil je een gratis gehoortest of een gehoorapparaat op proef om thuis te testen? Via het onderstaande formulier kun je beide mogelijkheden aanvragen. De audicien in jouw buurt zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. De hoorspecialist zal jou op alle fronten adviseren. Hierbij moet je niet alleen denken aan gehooradvies, maar ook in het aanvragen van vergoedingen vanuit de verzekeringsmaatschappij.