• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Veldhoven

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Veldhoven

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Is jouw gehoor de afgelopen jaren verslechterd? Blijf niet rondlopen met klachten en neem contact op met een van onze vestigingen in de plaats Veldhoven net naast de stad Eindhoven. Wij van Slimster bieden jou de mogelijkheid om een gratis gehoortest uit te voeren. Je kunt via het onderstaande formulier een aanvraag doen waarop de dichtstbijzijnde gehoorwinkel met je contact opneemt. Natuurlijk is het ook mogelijk om één van onze StAr-gecertificeerde audiciens in het citycentrum van Veldhoven te bezoeken. Na de test afname zal een van de hoorspecialisten de resultaten met je doornemen. Hij/zij zal jou voorzien van de nodige informatie zodat je wel overwogen een beslissing kunt nemen.

  Zoek jij een vakkundige audicien in Veldhoven?

  Beter hooradvies van audicien in Veldhoven

  Doordat onze specialisten een StAr-certificaat dragen hebben zij meer kennis dan normale audiciens en daardoor kunnen zij op een breder vlak advies geven. Denk bijvoorbeeld aan tips en tricks om in de toekomst gehoorbeschadigingen te voorkomen. Wij begrijpen dat een gehoortoestel een nieuwe ervaring voor je kan zijn en geven je daarom de mogelijkheid om het apparaat thuis uit te proberen. Ervaar de verschillen in jouw eigen woonomgeving en neem nu direct contact op.