• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Rijen

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Rijen

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Kon je voorheen altijd genieten van de prachtige natuur in de omgeving van Rijen, maar staan gehoorproblemen je nu in de weg? Vind dan samen met een audicien de oplossing voor jou. Wij van Slimster hebben de audiciens bij jou in de omgeving op een rij gezet, zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Deze audiciens zijn stuk voor stuk StAr gecertificeerd. Na de preventieve hoorscan kan de audicien in Rijen adviseren over gehoorverlies, hoortoestellen en gehoorbescherming.

  Laat vrijblijvend jouw gehoor testen in Rijen

  Gratis hoortest in Rijen

  Wij bieden je een gratis hoortest aan bij een gediplomeerd audicien bij jou in de omgeving. Door onderstaand formulier in te vullen zal de dichtstbijzijnde audicien contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak zal de gratis hoortest plaatsvinden en kun je jouw hoorproblemen met een deskundige audicien bespreken. Daarnaast kan jouw audicien je advies geven over de onderwerpen die voor jou van toepassing zijn. Dit kan gaan over het voorkomen van gehoorschade, maar ook over hoortoestellen. Er wordt gekeken naar wat jouw behoeften zijn. De gratis hoortest is geheel vrijblijvend.