• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Geldrop

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Geldrop

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Woon jij in de wijk Akert, Voevering, Gijzenrooi of in één van de andere wijken in het natuurrijke Geldrop? En heb je het idee dat je niet 100% van de geluiden hoort? Blijf er dan niet langer mee zitten en kom in contact met een gediplomeerde audicien bij jou in de buurt. Als je onderstaand formulier invult, dan zal de dichtstbijzijnde audicien contact met je opnemen voor het inplannen van een gratis hoortest. Dan weet je direct of je inderdaad gehoorschade hebt opgelopen. Samen met jouw audicien in Geldrop kun je de verschillende mogelijkheden voor je bekijken om zo tot de beste oplossing voor jou te komen.

  Zoek jij een betrouwbare audicien in Geldrop?

  StAr gecertificeerde audicien in Geldrop

  Alle audiciens die bij Slimster zijn aangesloten hebben het StAr certificaat op zak. Hierdoor kunnen zij moeiteloos kijken of je in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit deuw zorgverzekering en welke andere regelingen er zijn. Daarnaast zijn zij gediplomeerd en kunnen zo de beste oplossing voor jou garanderen. Loop niet langer met jouw gehoorproblemen rond en vul onderstaand formulier voor een gratis hoortest in.