• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Eindhoven

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Eindhoven

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Ben jij woonachtig in Eindhoven en wil je jouw gehoor eens laten testen? Dan wil je dit natuurlijk doen bij een hoorspecialist in Eindhoven zodat je vertrouwd in jouw eigen omgeving bent. We hebben een overzicht gemaakt van de audiciens in Eindhoven. Deze zijn StAr gecertificeerd zodat jij zeker weet dat je te maken hebt met een professionele hoorwinkel in Eindhoven. Onze geselecteerde audiciens kunnen een kwalitatieve hoortest uitvoeren zodat je weet hoe het met de staat van jouw gehoor is. Heb je een hoorapparaat in Eindhoven nodig? De onderstaande hoorwinkels in Eindhoven kunnen deze bij jou aanmeten en je verder adviseren.

  Zoek jij een betrouwbare audicien in Eindhoven?

  Gratis hoortest in Eindhoven

  Je kunt bij deze StAr gecertificeerde audiciens terecht voor een hoortoestel, hulpmiddelen, oordoppen en andere zaken gerelateerd aan het gehoor. Heb je vragen over de mogelijke vergoeding voor een hoorapparaat in Eindhoven? Deze, en vele andere vragen, kun je aan ze voorleggen. Of je nu in het centrum van Eindhoven woont of in één van de wijken, met onze lijst zie je meteen welke hoorspecialist in Eindhoven het dichtste bij jou in de buurt zit. Maak een afspraak bij een hoorwinkel en vraag een vrijblijvende gehoortest in Eindhoven aan zodat je duidelijkheid krijgt over jouw gehoor.