• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Dongen

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Dongen

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Slimster heeft partners door heel Nederland zitten, zo ook in de provincie Noord-Brabant. Woon jij in Dongen en denk je dat jouw gehoor de laatste tijd verslechterd is? Vul dan onderstaand formulier in en een audicien bij jou in de buurt zal contact met je opnemen om een afspraak te maken voor een gratis hoortest. Of je nu de wijk de Biezen of in de Beljaart woont, wij hebben een gediplomeerd audicien bij jou in de buurt.

  Vind een betrouwbare audicien in Dongen

  Advies van audicien in Dongen

  Wanneer je bij jouw StAr gecertificeerde hoorwinkel bent krijg je gratis een uitgebreide hoortest om jouw gehoorproblemen precies in kaart te kunnen brengen. Aan de hand van jouw wensen en de uitkomsten van de hoortest kan de audicien je een advies geven over wat de beste oplossing voor jou is. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn van een gehoorapparaat, dan kun je er ook één op de proef mee krijgen zodat je deze thuis kan uitproberen. Zet vandaag nog de eerste stap!