• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Den bosch

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Den Bosch

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Den Bosch is een andere benaming voor de plaats ‘s-Hertogenbosch. Den Bosch is vooral bekend om haar prachtige Sint-Jans Kathedraal. Daarnaast vind je nog veel meer culturele hoogtepunten. Woon je in Den Bosch en kun jij minder genieten van jouw culturele woonplaats dan voorheen? Dit kan komen door een verminderend gehoor. Slimster biedt je daarom de mogelijkheid om jouw gehoor gratis te laten testen bij een StAr gecertificeerde audicien. Na de kwalitatieve hoortest in Den Bosch weet je direct waar jij aan toe bent.

  Wil je jouw gehoor testen in Den Bosch?

  Hooradvies op maat Den Bosch

  Mocht je toe zijn aan een hoortoestel dan kan jouw gecertificeerde audicien je advies geven. Ook kun je een hoortoestel op de proef mee naar huis nemen. Zo kun je in alle rust jouw hoorapparaat uitproberen. Ook kun je advies over preventieve hoormiddelen, oordoppen op maat en jouw verzekering krijgen. Vul onderstaand formulier in en wij brengen je in contact met de dichtstbijzijnde audicien in Den Bosch.