• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Weert

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Weert

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Woon jij in het bosomringde Weert, maar hoor je het gefluit van de vogels en wind door de bomen niet meer? Ook bij jou in de omgeving is een StAr gecertificeerde audicien gevestigd. Of je nu in de wijk Altweerterheide, Tungelry of Laar woont, kwaliteit en deskundig hooradvies is niet ver van jou vandaan. Op basis van een preventieve hoorscan kan de audicien in Weert adviseren over gehoorbescherming en hoortoestellen op maat!

  Wil jij jouw gehoor laten testen in Weert?

  Gratis hoortest in Weert

  Wij van Slimster bieden jou een gratis hoortest aan bij een audicien in jouw omgeving. Zo weet je snel of jouw gehoor verslechterd is. De audicien kan je vervolgens helpen met het terugwinnen van jouw gehoor, zodat je de vogels weer kunt horen fluiten. Een oplossing zou een hoortoestel kunnen zijn. Als je niet weet welke voor jou geschikt is, dan kan de audicien in Weert je daarbij helpen. Mocht je dan nog niet overtuigd zijn, dan kun je jouw hoortoestel op de proef mee naar huis nemen. Dan kun je weer ervaren hoe het is om de vogels en de wind te horen.