• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Venray

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Venray

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Als je gehoorproblemen hebt en je woont in de provincie Limburg, dan heeft Slimster de oplossing voor jou. Of je nu in de wijk Vlakwater, Brukse of in het centrum van Venray woont, er is een StAr gecertificeerde audicien bij jou in de omgeving. Deze hoorwinkels hebben een breed assortiment en kunnen jou de beste kwaliteit bieden. Op basis van de preventieve hoorscan kan de audicien in Venray adviseren over gehoorverlies, gehoorbescherming en hoortoestellen!

  Op zoek naar een vakkundige audicien in Venray?

  Gratis hoortest in Venray

  Slimster biedt je een gratis hoortest aan bij een hoorspecialist bij jou in de omgeving. Je kunt een gratis en kwalitatieve hoortest aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Na de hoortest weet je hoe jouw gehoor er voor staar. De audicien in Venray kan je advies geven over hoe je jouw gehoor kan optimaliseren. Voor andere vragen met betrekking tot het gehoor ben je van harte welkom in de vestiging of je vult onderstaand formulier in. De gratis hoortest is geheel vrijblijvend.