• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Venlo

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Venlo

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Woon jij in de handels-, transport- en industriestad Venlo in de provincie Limburg en ervaar je problemen met jouw gehoor? Slimster heeft de beste audiciens voor je opgezocht. Dit scheel je een hoop tijd en je kunt makkelijk in contact komen met de dichtstbijzijnde audicien. Als jij in Venlo woont en je wilt jou gehoor laten testen, vul dan onderstaand formulier in. Je wordt gebeld door de dichtstbijzijnde audicien in Venlo om een afspraak te maken voor geheel gratis en vrijblijvende hoortest. Zo hoef je niet ver te reizen om te weten of jouw gehoor is verslechterd.

  Zoek jij een betrouwbare audicien in Venlo?

  StAr gecertificeerd hooradvies Venlo

  Je wordt geholpen door een StAr gecertificeerde audicien. Deze staat garant voor kwaliteit. Zij werken met de beste apparatuur en kunnen jou een goed advies geven. Wil jij weten wat een audicien voor jou kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en laat je informeren over de mogelijkheden voor jou. Op basis van de preventieve hoorscan in Venlo kan de hoorspecialist advies geven over oordoppen op maat en hoortoestellen!