• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Roermond

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Roermond

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Kon je voorheen altijd genieten van jouw omgeving, maar staan gehoorproblemen dat nu in de weg? Slimster heeft in Roermond en omgeving de oplossing voor jou. Wij bieden je een gratis hoortest aan bij een StAr gecertificeerde audicien bij jou in de omgeving. Zo hoef je nooit ver te reizen voor kwaliteit en een deskundig advies over jouw gehoor. Bij het advies houdt de audicien in Roermond rekening met jouw wensen en jouw leefsituatie. Zo weet je zeker dat jij de beste oplossing vindt.

  Op zoek naar een goede audicien in Roermond?

  Hoorproblemen oplossen in Roermond

  Jouw gespecialiseerde hoorwinkel kan advies geven over hoortoestellen, gehoorbescherming, hulpmiddelen en over vergoedingen van de zorgverzekeringsmaatschappij. Ben je niet overtuigd dat een hoortoestel jouw problemen op zal lossen? Je kan een gehoorapparaat op de proef mee naar huis krijgen. Zo kun je zelf ervaren wat een hoortoestel voor jou kan betekenen. Ben je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in en de dichtstbijzijnde audicien zal contact met je opnemen. Geniet snel weer van Roermond en haar omgeving.