• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Maastricht

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Maastricht

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Woon jij in de omgeving van Maastricht en wil je jouw gehoor eens laten testen? Goed kunnen horen is erg belangrijk. Niet alleen kun je met een goed gehoor veel beter communiceren, ook is het veel veiliger in het verkeer. Als je al een tijdje met een verminderd gehoor rondloopt in de omgeving van Maastricht is dit het moment om actie te ondernemen. Via Slimster kun je direct in contact komen met een StAr gecertificeerde audicien in Maastricht bij jou in de buurt.

  StAr-gecertificeerde audiciens

  Audiciens die StAr gecertificeerd zijn hebben een vakopleiding voltooid en voldoen aan alle eisen die deze autoriteit op het gebied van horen stellen. Je kunt er dus vanuit gaan dat deze hoorspecialisten in Maastricht weten waar ze het over hebben. Een hoortest verloopt dan ook uiterst professioneel waarna je nauwkeurige informatie over jouw gehoor krijgt.

  Laat direct jouw gehoor testen in Maastricht

  Gratis hoortest in Maastricht

  Bezoek eens één van deze hoorspecialisten in Maastricht en vraag een hoortest aan. Indien je toe bent aan een hoortoestel kun je meteen een afspraak maken om er één te laten aanmeten. Dit gaat natuurlijk allemaal in overleg met jou waardoor jouw wensen centraal staan. Heb je nog geen hoortoestel, maar zit je er aan te denken om in de toekomst een hoorapparaat in Maastricht te nemen? Onze geselecteerde audiciens helpen je graag verder met al jouw vragen.