Vergelijk specialisten in en rond Maastricht

Top 10 specialisten

Laatste 3 audicien in Maastricht

Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

Kuyperdreef, Etten-Leur

Graag info en specificaties van de Advance 661- MRIE En opties van hulpmiddelen.

Klarinet, Soest

Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

Arrheniusweg, Rotterdam

Woon jij in de omgeving van Maastricht en wil je jouw gehoor eens laten testen? Goed kunnen horen is erg belangrijk. Niet alleen kun je met een goed gehoor veel beter communiceren, ook is het veel veiliger in het verkeer. Als je al een tijdje met een verminderd gehoor rondloopt in de omgeving van Maastricht is dit het moment om actie te ondernemen. Via Slimster kun je direct in contact komen met een StAr gecertificeerde audicien in Maastricht bij jou in de buurt.

StAr-gecertificeerde audiciens

Audiciens die StAr gecertificeerd zijn hebben een vakopleiding voltooid en voldoen aan alle eisen die deze autoriteit op het gebied van horen stellen. Je kunt er dus vanuit gaan dat deze hoorspecialisten in Maastricht weten waar ze het over hebben. Een hoortest verloopt dan ook uiterst professioneel waarna je nauwkeurige informatie over jouw gehoor krijgt.

Laat direct jouw gehoor testen in Maastricht

Gratis hoortest in Maastricht

Bezoek eens één van deze hoorspecialisten in Maastricht en vraag een hoortest aan. Indien je toe bent aan een hoortoestel kun je meteen een afspraak maken om er één te laten aanmeten. Dit gaat natuurlijk allemaal in overleg met jou waardoor jouw wensen centraal staan. Heb je nog geen hoortoestel, maar zit je er aan te denken om in de toekomst een hoorapparaat in Maastricht te nemen? Onze geselecteerde audiciens helpen je graag verder met al jouw vragen.