• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Landgraaf

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Landgraaf

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Landgraaf is gelegen in de Oostelijke Mijnstreek in de provincie Limburg. Ook hier zitten aangesloten audiciens van Slimster. Woon jij in of in de omgeving van Landgraaf en ervaar je problemen met jouw gehoor? Vul dan onderstaand formulier in, zodat de dichtstbijzijnde audicien contact met je op kan nemen voor een gratis hoortest. De hoorspecialist in Landgraaf kan je vervolgens advies geven over gehoorproblemen, hoortoestellen en gehoorbescherming op maat!

  Op zoek naar vakkundige audiciens in Landgraaf?

  Hooradvies op maat in Landgraaf

  De StAr gecertificeerde hoorwinkel staat voor je klaar als het gaat om jouw gehoor. Zij helpen je graag bij de bescherming van jouw gehoor en weer optimaal horen. Na de gratis en uitgebreide hoortest weet je hoe jouw gehoor er voor staat. Jouw audicien kan advies geven op het gebied van gehoorbescherming, maar ook over hoortoestellen. Bij dit advies wordt er rekening gehouden met jouw wensen en jouw dagelijks leven. Zo kan de gespecialiseerde audicien je een advies op maat bieden. Wil jij jouw gehoor optimaliseren of jouw gehoor beschermen? Kom nu in contact met de dichtstbijzijnde audicien in Landgraaf en laat je voorlichten over de mogelijkheden. Voor andere vragen staan zij ook voor je klaar.