• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Kerkrade

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Kerkrade

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Ben je woonachtig in de wijk Spekholzerheide, Terwinselen of in één van de andere wijken van Kerkrade en heb je af en toe moeite om mensen goed te verstaan? Misschien biedt een hoortoestel wel de oplossing voor jou. Wij van Slimster hebben de StAr gecertificeerde audiciens bij jou in de omgeving opgezocht. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met de dichtstbijzijnde audicien. Door gebruik te maken van Slimster ben jij verzekerd van de beste kwaliteit en de beste oplossing bij jou in de omgeving.

  StAr-gecertificeerde audiciens in Kerkrade vinden?

  Gehooradvies op maat Kerkrade

  Na de uitgebreide en gratis hoortest is jouw gehoor goed in kaart gebracht. Jouw audicien kan je daardoor het beste advies geven over wat de mogelijkheden voor jou zijn. Hierbij wordt er rekening gehouden met jouw wensen. De hoortest is geheel vrijblijvend. Mocht je andere vragen hebben dan kun je altijd terecht bij de hoorspecialist in Kerkrade bij jou in de omgeving. Zo weet je alles over jouw gehoorproblemen en gehoorbescherming op maat.