• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Heerlen

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Heerlen

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Woon jij in de grootste gemeente in de Oostelijke Mijnstreek van Nederland en heb je moeite om alles goed te horen? Slimster heeft de oplossing voor jou. Wij bieden je een gratis hoortest aan bij een StAr gecertificeerde hoorwinkel bij jou in de omgeving. je kan langs de vestiging gaan of je kan onderstaand formulier invullen. Bij de tweede optie neemt de gespecialiseerde hoorwinkel contact met je op om een afspraak te maken. Op basis van deze hoortest in Heerlen kan de audicien advies geven over gehoorbescherming en hoortoestellen!

  Op zoek naar ervaren audiciens in Heerlen?

  Gratis hoortest in Heerlen

  De hoortest brengt jouw gehoor volledig in beeld, waardoor de audicien je het beste een advies kan geven over jouw gehoor. De hoortest is geheel vrijblijvend. Mocht je geen hoorschade hebben, dan kan de audicien je voorlichten over de mogelijkheden van gehoorbescherming. Ben je wel toe aan een hoorapparaat, dan helpt de gediplomeerd audicien jou met het kiezen van het hoorapparaat dat het beste bij je past. Ook voor andere vragen over jouw gehoor kun je terecht bij een audicien in Heerlen en omgeving.