• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Brunssum

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Brunssum

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Brunssum is volgens de BOVAK de kermisstad van Nederland. Twee keer per jaar staat er een gezellige kermis in het warme hart van Brunssum. Als je woonachtig bent in Brunssum zou het jammer zijn als je niet meer optimaal kan genieten van de gezelligheid van de voorjaars- en najaarskermis. Wacht daarom niet te lang en maak een afspraak met de audicien bij jou in de buurt, zodat je snel weer van de gezelligheid kan genieten! Ook zal je weer kunnen genieten van de vogels die fluiten als je over de Brunssummerheide loopt. Via Slimster vind je altijd een vakkundige audicien in Brunssum!

  Gratis hoortest

  De bij ons aangesloten audiciens in Brunssum bieden jou een gratis hoortest aan om de kwaliteit van je gehoor te bepalen. Is er sprake van gehoorverlies? Dan kan een hoortoestel een goede oplossing zijn. Is jouw gehoor nog in goede condititie? Kies dan voor gehoorbescherming op maat om schade in de toekomst te voorkomen!

  Zoek jij een StAr audicien in Brunssum?

  Gehooradvies in Brunssum

  Wij hebben voor jou de StAr gecertificeerde audiciens bij je in de buurt op een rijtje gezet. Laat jouw gegeven achter en onze audiciens in Brunssum zullen contact met je opnemen voor een gratis hoortest. Zo krijg je duidelijkheid over jouw gehoor. Mocht het zo zijn dat jouw gehoor achteruit is gegaan dan staan de audiciens van Brunssum voor je klaar om jou te helpen met het zetten van vervolgstappen, zodat je in de toekomst weer kan genieten van de kermis of van de natuurgeluiden op de heide. Vraag vandaag jouw gratis hoortest nog aan!