• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Hoogezand

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Hoogezand

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Merk jij dat je minder kunt genieten van het Gorechtpark in Hoogezand, doordat je de natuurgeluiden niet kunt horen? Dan kan het zo zijn dat jouw gehoor is verslechterd. Wil je weten wat je kan doen om jouw gehoor weer te optimaliseren? Vul dan onderstaand formulier in, zodat de dichtstbijzijnde audicien in Hoogezand contact met je op kan nemen. Wij van Slimster bieden je een gratis hoortest aan. Als je interesse hebt, dan kun je contact opnemen met één van de dichtstbijzijnde StAr gecertificeerde audiciens, je kunt natuurlijk ook onderstaand formulier invullen.

  Gratis jouw gehoor laten testen in Hoogezand?

  Gehoor testen in Hoogezand

  Jouw audicien in Hoogezand-Sappemeer geeft je graag advies over hoe je jouw gehoor weer kan optimaliseren. Hierbij wordt er rekening gehouden met jouw wensen, leefsituatie en hoorprobleem. Ben je niet overtuigd van het nut van een hoorapparaat voor jou? Dan kun je er één op de proef mee krijgen en kun je het Gorechtpark herontdekken.