• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Haren

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Haren

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Het forensendorp Haren ligt in de gemeente Groningen direct ten zuidoosten van Groningen. Woon jij in Haren en ondervind je problemen met jouw gehoor? Vul onderstaand formulier in en leg zo contact met de dichtstbijzijnde gediplomeerde audicien. Jouw StAr gecertificeerde audicien zal contact met je opnemen om een afspraak te maken voor een gratis en uitgebreide hoortest. Uit deze hoortest in Haren zal blijken of je gehoorschade hebt opgelopen.

  Vind een betrouwbare audicien in Haren

  Gehoorbescherming op maat in Haren

  Wanneer dit niet het geval is, maar je denkt wel dat je in de toekomst gehoorschade zal oplopen, dan kun je de mogelijkheden met jouw audicien bespreken. Mocht het zo zijn dat je toe bent aan gehoorapparaat dan zal jouw audicien op basis van de hoortest en jouw eigen wensen een advies geven. De aangesloten audiciens bij Slimster hebben een breed kennisvlak en een breed assortiment, hierdoor kunnen zij je een zo passend mogelijk advies geven. De hoortest is uiteraard geheel vrijblijvend. Je kunt natuurlijk ook voor andere vragen terecht bij de audicien bij jou in Haren.