• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Zevenaar

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Zevenaar

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Slimster heeft door heel Nederland StAr gecertificeerde audiciens aangesloten. Door via ons in contact te komen met een audicien ben je van kwaliteit verzekerd en hoef je hier niet ver voor te reizen. Ook in de stad Zevenaar in de provincie Gelderland zit een aangesloten audicien. Woon jij in Zevenaar en heb je problemen met jouw gehoor? Dan ben je bij Slimster aan het goede adres. Op basis van een preventieve hoorscan kan de audicien in Zevenaar adviseren over gehoorbescherming en hoortoestellen!

  Wil jij jouw gehoor laten testen in Zevenaar?

  Gratis hoortest in Zevenaar

  Wij van Slimster bieden je een gratis hoortest aan. Het maakt niet uit of je in de Molenwijk, het Grieth, Lentemorgen of in het centrum van Zevenaar woont, je kunt een gratis hoortest laten afnemen bij jou in de buurt. Na deze uitgebreide hoortest staat jouw gecertificeerde audicien voor je klaar om de uitslag met je te bespreken en de eventuele mogelijkheden door te lopen. Voor andere vragen omtrent het gehoor kun je ook terecht bij jouw hoorwinkel. Door onderstaand formulier in te vullen, neemt de dichtstbijzijnde hoorspecialist contact met je op voor het inplannen van een afspraak. De gratis hoortest is geheel vrijblijvend.