• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Winterswijk

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Winterswijk

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Maak afspraak

  Woon jij in Winterswijk en ervaar je problemen met jouw gehoor? Slimster heeft de oplossing voor jou. Bij ons zijn StAr gecertificeerde audiciens aangesloten door heel Nederland. Zo zit er ook één bij jou in de omgeving. Of je nu in de stad of op het land woont, er zit ook een audicien in Winterswijk bij jou in de buurt. Op basis van een preventieve hoorscan kan de hoorspecialist adviseren over gehoorbescherming, hoortoestellen en hoorproblemen.

  Direct jouw oren laten testen in Winterswijk?

  Gratis hoortest in Winterswijk

  Wij van Slimster weten dat een goed gehoor belangrijk is en dat niet iedereen van een hoortoestel is overtuigd. Wij bieden je een gratis hoortest aan bij de hoorspecialist bij jou in de buurt. Heb jij interesse? Dan kun je onderstaand formulier invullen. De dichtstbijzijnde audicien zal dan contact met je opnemen. Na de hoortest weet je direct waar jij aan toe bent. De audicien in Winterswijk staat voor je klaar om advies te geven. Toe aan een hoortoestel? Jouw audicien helpt met het keuzeproces. En als je nog niet overtuigt bent, dan kan je een hoortoestel op proef mee naar huis nemen.