Vergelijk specialisten in en rond Ulft

Top 10 specialisten

Laatste 3 audicien in Ulft

Merk de laatste tijd dat mijn linker oor echt minder wordt

Westerbeek, Schoonebeek

Graag info en specificaties van de Advance 661- MRIE En opties van hulpmiddelen.

Klarinet, Soest

En een gratis hortest als dat kan in één afspraak

Lekerweg, Wijdenes

Ben jij woonachtig in de omgeving Ulft en heb je al een tijdje problemen met jouw gehoor? Waarom dan geen gratis hoortest in Ulft doen? Je kunt je hieronder inschrijven voor een gratis hoortest. Mocht je toe zijn aan een hoortoestel dan kun je er één op proef mee naar huis nemen. Zo kun je op het gemak in jouw eigen omgeving bekijken of een hoortoestel ook iets voor jou is. Wij van Slimster weten uit ervaring dat gehoorproblemen erg vervelend kunnen zijn. Daarom bieden wij een gratis hoortest in Ulft aan.

StAr audiciens

Deze hoortest zal worden afgenomen door een StAr gecertificeerde audicien in Ulft. Audiciens met een StAr certificaat leveren kwaliteit en een deskundig advies. Na het afnemen van de gratis hoortest kun je met jouw gehoorspecialist overleggen over wat jouw wensen zijn.

Op zoek naar StAr-gecertificeerde audiciens in Ulft?

Gratis hoortest in Ulft

Heb je misschien een hoortoestel nodig? De aangesloten audiciens in Ulft bespreken graag met jou wat de mogelijkheden zijn voor een hoorapparaat, hulpmiddelen, oordoppen en andere zaken met betrekking tot het gehoor. Je wordt van deskundig advies voorzien over mogelijke vergoedingen. De gratis hoortest is geheel vrijblijvend en is altijd bij jou in de omgeving. Schrijf je nu in en er zal snel contact met jou worden gezocht voor een afspraak. De hoorspecialisten in Ulft staan altijd voor jou klaar.