• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Lochem

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Lochem

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Woon jij ten oosten van de rivier de IJssel in de plaats Lochem en denk je dat jouw gehoor is verslechterd de afgelopen jaren? Kom er nu achter en maak een afspraak voor een gratis hoortest bij een StAr gecertificeerde audicien bij jou in de omgeving. De audiciens die bij Slimster zijn aangesloten zijn stuk voor stuk gediplomeerd en kunnen jou helpen met jouw gehoor. Als je onderstaand formulier invult, dan zal de dichtstbijzijnde audicien in Lochem contact met je opnemen voor een preventieve hoortest!

  Zoek jij een vakkundige audicien in Lochem?

  Professioneel hooradvies in Lochem

  Door de gratis hoortest af te laten nemen weet je direct hoe jouw gehoor er voor staat. Ben je toe aan een hoortoestel? Onze aangesloten audiciens kunnen je het beste advies geven over wat bij jou past. Mocht je niet overtuigd zijn, dan kun je altijd een hoortoestel op de proef mee naar huis nemen. Ook voor vragen over hoorbescherming, zorgverzekering en andere hulpmiddelen kun je terecht bij jouw gespecialiseerde hoorwinkel. Bij elk advies wordt er rekening gehouden met jouw wensen en levensstijl. Zo ben jij ervan verzekerd dat je de beste oplossing vindt. De gratis hoortest in Lochem is geheel vrijblijvend.