• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Lichtenvoorde

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Lichtenvoorde

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  In de omgeving van Lichtenvoorde zijn er diverse hoorwinkels te vinden, maar deze zijn niet allemaal StAr gecertificeerd. Bij een hoorwinkels met StAr certificaat ben je verzekerd van gediplomeerd personeel met een uitgebreid kennisvlak. Wil jij in contact komen met de beste audiciens bij jou in de omgeving? Vul onderstaand formulier in en de dichtstbijzijnde StAr gecertificeerde audicien in Lichtenvoorde zal contact met je opnemen. Wij van Slimster bieden jou een gratis hoortest aan.

  Op zoek naar een audicien in Lichtenvoorde?

  StAr-gecertificeerde audiciens Lichtenvoorde

  Tijdens de gratis hoortest wordt jouw gehoor volgens de nieuwste technieken gemeten, zodat je een nauwkeurig resultaat kunt verwachten. Blijkt dat jouw gehoor is verminderd, dan kun je samen met de audicien de verschillende mogelijkheden bespreken. Als je een hoortoestel niet ziet zitten, dan kun je er één op de proef mee naar huis nemen. Jouw audicien in Lichtenvoorde kan je het beste advies geven over welk hoortoestel het meeste geschikt is voor jou. Voor al je vragen over jouw gehoor kun je terecht bij de audicien bij jou in de omgeving.