• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Ede

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Ede

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  De stad Ede in Gelderland ligt dicht tegen de Veluwe aan, waardoor het prachtige bossen en landschappen heeft waar je met de fiets door heen kunt rijden. Het zou een groot gemis kunnen zijn als je de vogelgeluiden en andere klanken niet zou horen. Heb jij het idee dat jouw gehoor de afgelopen tijd is verminderd? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Wij zorgen er namelijk voor dat je een gratis gehoortest bij een van onze audiciens in Ede krijgt. Op basis hiervan krijg je vrijblijvend advies over hoortoestellen of gehoorbescherming op maat!

  Gecertificeerde audiciens

  De aangesloten audiciens zijn allen StAr-gecertificeerd, waardoor zij niet alleen de beste producten leveren, maar nog belangrijker een uitstekende service bieden ver na de aankoop van jouw product. Ben jij op zoek naar een vakkundige audicien in Ede? Vraag dan direct een preventieve gehoortest aan via Slimster.

  Op zoek naar een betrouwbare audicien in Ede?

  Gratis hoortest in Ede

  Blijf niet langer wachten met jouw hoorprobleem en vul het onderstaande formulier in zodat wij de dichtstbijzijnde gehoorwinkel kunnen selecteren. Deze audicien in Ede zal je benaderen voor het inplannen van een gratis gehoortest. Naar aanleiding van deze testresultaten zullen onze collega’s je helpen om uiteindelijk de best mogelijke optie te kiezen. Als extra service geven zij jou de mogelijkheid om een gehoortoestel thuis uit te proberen zodat je optimaal kunt genieten van jouw aankoop. Onze specialisten kunnen je ook helpen bij het bekijken van de mogelijkheden die jouw verzekeringsmaatschappij je kunnen bieden.