Vergelijk specialisten in en rond Leeuwarden

Top 10 specialisten

Laatste 3 audicien in Leeuwarden

En een gratis hortest als dat kan in één afspraak

Lekerweg, Wijdenes

Heb problemen met het linkeroor. Geluiden komen soms erg luid binnen, oké is dan pijnlijk. In een wa

Landschaplaan, Emmen

Merk de laatste tijd dat mijn linker oor echt minder wordt

Westerbeek, Schoonebeek

De hoofdstad van Friesland heeft een historisch stadscentrum met veel oude gebouwen. In het winkelcentrum zijn diverse audiciens te vinden. Misschien heb je de laatste tijd een verminderd gehoor en twijfel je of je eens binnen zou moeten stappen bij één van deze audiciens in Leeuwarden, maar welke moet je dan kiezen? Wij helpen de keuze gemakkelijk te maken. Als jij je hieronder inschrijft krijg je een gratis hoortest bij een audicien in Leeuwarden.

StAr-gecertificeerde audiciens

Deze hoorspecialisten in Leeuwarden beschikken allemaal over een StAr certificaat. Hierdoor kun jij er vanuit gaan dat je voorzien wordt van professionele begeleiding en advies op maat. StAr gecertificeerde audiciens in Leeuwarden voldoen allemaal aan de gestelde eisen met betrekking tot het gehoor.

Op zoek naar een vakkundige audicien in Leeuwarden?

Gratis hoortest in Leeuwarden

Naast de gratis hoortest is er meer. Komt er uit de hoortest in Leeuwarden tevoorschijn dat jouw gehoor niet meer zo goed is? Wil je weten of een hoortoestel iets voor jou is? Je kunt een hoortoestel op proef meekrijgen. Hierdoor kun je er zelf achterkomen wat voor wereld van verschil een hoortoestel kan zijn voor jouw gehoor. Als je bent overtuigd van het gemak van een hoortoestel dan kun je bij jouw audicien in Leeuwarden een hoortoestel op maat krijgen. Tevens helpen deze hoorspecialisten in Leeuwarden je bij al jouw vragen over vergoedingen en andere hulpmiddelen voor het gehoor.