• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Joure

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Joure

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  In de provincie Friesland kun je genieten van de mooie natuur. Zo ook in Joure, hier zijn verschillende natuurgebieden in de omgeving. Hoor jij de vogels niet meer fluiten, de wind door de bomen en het knarsen van takjes niet meer als jij je omgeeft in de natuur? Dan kan een hoortoestel de oplossing zijn. Slimster heeft de StAr gecertificeerde hoorwinkels bij jou in de omgeving op een rij gezet. Wij bieden je een gratis hoortest bij jou in de omgeving aan, zodat je weet wat de stand van zaken is met jouw gehoor.

  Zoek jij een betrouwbare audicien in Joure?

  Deskundig hooradvies in Joure

  Als je onderstaand formulier invult, dan zal de dichtstbijzijnde hoorwinkel contact met je opnemen om een afspraak te maken. De uitslag van de gratis hoortest wordt met jou besproken en jouw deskundige audicien zal je een advies geven wat de beste oplossing voor jouw hoorproblemen zijn. Bij dit advies wordt er ook rekening gehouden met jouw eigen wensen. Wilt jij snel weer kunnen genieten van de mooie natuur in (de omgeving van) Joure en van de stad zelf? Kom dan nu in contact met de dichtstbijzijnde audicien in Joure.