• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Drachten

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Drachten

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Na Leeuwarden is Drachten de grootste stad van de provincie Friesland. Wil jij in de omgeving van Drachten een kwalitatieve gehoortest doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Slimster werkt namelijk alleen samen met de beste audiciens die in Nederland te vinden zijn. Zo hebben onze audiciens in Drachten allen een StAr certificering, dit heeft als resultaat dat je profiteert van de beste service en de beste mogelijke kwaliteit als het om gehoortoestellen gaat. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jouw gehoor piekfijn in orde is zonder onnodige ruis te ervaren.

  Op zoek naar een goede audicien in Drachten?

  Hoorspecialisten in Drachten

  De specialisten van de verschillende gehoorwinkels zullen je niet alleen voorzien van een gratis gehoortest, maar ook van informatie over de producten waaruit je kunt kiezen. Is het de eerste keer dat je een gehoorapparaat laat aanmeten? Dan is het ook mogelijk deze op proef thuis te proberen. Je kunt op deze manier nog beter de verschillen in klanken en geluiden ervaren. De medewerkers van de gehoorwinkels in Drachten zijn op de hoogte van alle regelingen van verzekeringsmaatschappijen en kunnen jou zodoende adviseren.In de meeste gevallen wordt een gehoorapparaat volledig of voor een groot gedeelte vergoed door jouw verzekeringsmaatschappij.