• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Dokkum

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Dokkum

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Is jouw gehoor de afgelopen paar jaar flink achteruit gegaan? Dit kan vele oorzaken hebben, maar gelukkig is hier vaak een oplossing voor. Woon jij in Dokkum of in de omgeving van Dokkum, dan hebben wij een StAr gecertificeerde specialist voor jou. Als je onderstaand formulier invult, dan wordt er een gratis hoortest aangevraagd bij de dichtstbijzijnde audicien. Deze gediplomeerde audicien zal contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. De audiciens die bij Slimster zijn aangesloten zijn stuk voor stuk StAr gecertificeerd. Hierdoor kunnen zij het beste advies geven wat bij jou en jouw hoorprobleem past.

  Op zoek naar een ervaren audicien in Dokkum?

  Gratis hoortest in Dokkum

  Na de gratis test heeft de audicien een volledig beeld van jouw gehoor. Zo kan er een goed advies worden gegeven over de mogelijkheden die je hebt., maar ook over vergoedingen van jouw zorgverzekeraar. Meestal wordt een hoortoestel vergoed door de zorgverzekeringsmaatschappij. Mocht je andere vragen hebben over het gehoor, dan kun je natuurlijk altijd terecht bij jouw audicien in Dokkum.